Over ons

Een kijkje achter de schermen van Bewindvoering in Excel

We bouwden het, omdat we het wilden gebruiken

Er is een oud gezegde dat noodzakelijkheid de moeder is van alle uitvindingen. Dat is hoe Bewindvoering in Excel ontstaan.

Bewindvoering in Excel is ontwikkeld met onze eigen behoeften om op een eenvoudige manier de administratie en verantwoording te doen van een bewindvoering zonder hiervoor afhankelijk te zijn van een dure software. We hebben Bewindvoering in Excel voor intern gebruik gebouwd en toen we het resultaat lieten zien werden mensen wild enthousiast.

Bewindvoering in Excel is gemaakt met als doel om simpel en snel de administratie en verantwoording te doen van een bewindvoering om zo vertrouwen op te bouwen bij belanghebbenden.

Dit zijn wij

We zijn liefhebbers van prachtige ontwerpen, ambassadeurs van eenvoud en passievol toegewijd aan je productervaring. We creëren praktische oplossingen in Excel voor al je financiële uitdagingen, zoals Boekhouden in Excel – een prachtig boekhoudpakket in Excel waarmee je honderden euro’s bespaart op je accountantskosten en boekhoudsoftware. Boekhouden was nog nooit zo leuk en makkelijk. Daadkrachtige oplossingen in Excel, dat is wat wij maken. Voor meer dan 30.000 ondernemers.

Doe zelf simpel en snel je boekhouding in Excel
Boekhouden in Excel